حضور تیم معاونت آموزشی دانشکده در نوزدهمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی کشور

Home » اخبار و رویدادها » اساتید » حضور تیم معاونت آموزشی دانشکده در نوزدهمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی کشور

نوزدهمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و یازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری با محور تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی در تاریخ دهم لغایت دوازدهم اردیبهشت ماه ۱۳۹۷در مرکز همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان، در این همایش که با حضور ۵۴ دانشگاه و دانشکده در قالب ۱۰ کلان منطقه در حال برگزاری است، تیم های مختلف دانشگاهی دستاوردهای خود را بر اساس بسته های طرح تحول و نوآوری در آموزش و با هدف ارتقای سطح آموزش، به منصه ظهور قرار می دهند.

گفتنی است دانشکده علوم پزشکی لارستان در کلان منطقه ۵ با دانشگاههای شیراز، بندر عباس، بوشهر، جهرم ، فسا، گراش و یاسوج هم گروه می باشد.